browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Det jeg synes er smukt …

Posted by on 5. februar 2012

I dette indlæg anmelder jeg filmen “Irina Palm – Nattens røde lygter”

Jeg skrev om en scene jeg specielt blev facineret af

“Den smukkeste scene er da man i fugleperspektiv ser den ene mand efter den anden stå klinet op ad Maggies Glory hul. Scenen viser, at det er forskellige mænd, den viser sårbarheden i udløsnings øjeblikket og, synes jeg, skønheden.”

Jeg klippede det ud af filmen, ville gerne vise andre det jeg så. Men, snakkede med nogle bekendte om det, og de gjorde mig opmærksom på, at jeg ikke skulle regne med, at alle (eller nogen) kunne se noget smukt i det.

For andre ser det måske ynkeligt ud.

Jeg har svært ved at sætte mig ind i andres måde at opfatte mit arbejde på, når jeg nu selv synes det er så smukt – men må jo konstaterer at der findes mennesker som ser voldtægt, misbrug, undertrykkelse, onanering i en andens krop, usselhed, nedværdigelse, hvor jeg ser menneskelighed, sårbarhed, åbenhed og gensidighed.

Fuck det, her er klippet der får mig til at smile ømt

9 Responses to Det jeg synes er smukt …

 1. JN

  Den var på DR2 for ikke så længe siden. Den er meget sød, omend lidt konstrueret, men med gode intentioner.

 2. Luder

  Det der skurerede mest i ørerne var årsagen til at hun overhovedet kom nær branchen .. det dødssyge barnebarn, men der skal åbenbart kraftige virkemidler til for at det virker troværdigt, at kvinder overhovedet kan finde på den slags (når de nu ikke er narkomaner, alkoholikere eller har været igennem en opvækst med misbrug)

 3. Cecilie

  Jeg kan ikke se klippet, får kun et link til en tom side på http://www.luderdagbog.dk/irinapalm/irinapalm.html ?

 4. Luder

  måske skal du vente lidt indtil filmen er loaded … eller noget? – eller er det et plugin der skal gives tilladelse til?

 5. Anders

  Den viser også forskelligheden af mænds måde og få tilfredsstillelse på. Nogle hårdt, andre silkeblødt. Hun giver dem en seksuel gælde på den måde de finder størst behag ved. Derfor er hun opsøgt.

 6. Cecilie

  Firefox fandt ud af det for mig. Jeg synes også klippet er rigtig fint. :) Mon ikke vi mangler et tabu, eller en neurologisk forbindelse mellem sex og æreskrænkelse i hjernen?

 7. Luder

  @Anders
  Ja :-) eller bare fordi hun har bløde hænder

  @Cecilie
  the missing link :-)

 8. Sandra

  Det er fint at se de forskellige typer, og deres måder at modtage på.
  Jeg synes, det understreger at behovet er stærkt uanset, hvem det er. Deres drive efter tilfredsstillelse kræver at de står der. Den tanke kan jeg faktisk godt lide :-) Der er jo en enorm power i sex.

  Og dejligt at du er tilbage med en blog. Fortsæt endelig.

  Ps: Cecilie, hvordan klarede du den med Firefox? Min vil ikke og jeg måtte skifte til Explorer for at se klippet. (jeg har jævnligt det problem!) Email gerne tvluder@hotmail.com

  Kh. Sandra

 9. Josef Boberg

  Jo… – Luder – hen kan smile ømt åt mycket – ifall hen är vän med sig själv.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>