browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

At trampe

Posted by on 19. januar 2012

om 1 times tid får jeg besøg af en mand, som gerne vil jokkes på. Først med sko og derefter med bare fødder. Ideen er, at jeg betragter ham som en forhøjning af gulvet. Jeg går hen over ham. Jeg ænser ham ikke. Hvis hans ansigt ligger der hvor jeg har tænkt mig at træde, så træder jeg på hans ansigt. Selvom jeg skal være ligeglad med ham, er det altså ikke lige meget hvem jeg er. Jeg er først og fremmest kvinde, jeg er klædt i hofteholder, strømper, stram nederdel og nedknappet skjortebluse. Makeuppen er smurt på og jeg dufter af dame.

Det er sex, men jeg skal ikke røre hans pik medmindre jeg kommer til at træde på den. Den er forøvrigt heller ikke stiv under jokke seancen.

Det er lidt vildt, sådan bare at træde på et andet menneske. Sandt grænseoverskridende. Specielt når man træder på hans ansigt. Jeg er sikker på at udtrykket i mit røber, at jeg bestemt ikke synes jeg bare træder på en forhøjning i gulvet. Bort set fra, at det faktisk er svært at holde balancen på selv et stort hovede. Eller på en rund mave … og prøv du lige at holde balancen hen over et ben.

Jeg hopper også en del. Op på maven, op på brystkassen, ned fra og små englehop imens jeg står der … så længe jeg kan holde balancen.

I starten er jeg forsigtig – har meget besvær med at holde balancen, er langt væk fra hals og hovede. Men efterhånden som tiden går bliver jeg mere modig og til sidst føler jeg mig ret sej og vader rundt på manden som var han mit gulv. Og han er sød og opmuntrer mig med små ord og lyde “flot” … “du er go’” og smil, der selvfølgelig ind imellem bliver lidt anstrengte :-)

Når tiden er gået hagler sveden af mig. Kunden pakker videokameraet sammen og går hjem, hvor resten af seancen foregår.

Jeg har studeret lidt på Youtube og kan se, at trampling ofte er en dominans leg og selvfølgelig er det meget dominerende sådan bare at træde på et andet menneske. Men man kan godt lege legen uden at skælde ud hele tiden. Synes jeg.

4 Responses to At trampe

 1. Christian Aaen

  Jeg kan godt lide dine indlæg om dine kunder (har også lige læst dit indlæg om ham der ville trædes på). Mest af alt er det fordi det er så mangeartet og varieret hvad mennesker tænder på. Samtidig kan jeg godt blive helt fascineret over det indblik du også får i personer du ellers ikke kender. Jeg tænker nogen gange over hvordan diverse personers seksualitet udfolder sig, men ved også at ikke alle ville kunne håndtere en sådan samtale ærligt ligegyldigt hvor gode venner eller bekendte man måtte blive.

  Det er skægt at tænke på du kender til dette i særklasse intime rum først og fremmest, dernæst kender du måske lidt til personen. Lidt på samme måde som folk, der har mødt hinanden efter 1 års chatteri på nettet omtaler at have lært hinanden at kende indefra og ud kan du med rette (og i meget konkret forstand i visse tilfælde) sige det samme.

  Underfundigt.

 2. Luder

  citat “Det er skægt at tænke på du kender til dette i særklasse intime rum først og fremmest, dernæst kender du måske lidt til personen”

  Ja, ja og ja :-) Det er også det der gør jobbet så specielt. Man er ekstrem intim, vanvittig tæt på hinanden (eller kan være det) på nøjagtig samme tid som at man overhovedet ikke kender personen, hans liv i øvrigt. Jeg tror det kan lade sig gøre fordi aftalen om uforpligtigelsen er så tydelig.

 3. Tommy

  Jeg har selv haft fornoejelsen af at have en kvinde til at hoppe paa min mave og det er en sand fornoejelse. Det er maaske lidt svaert at forklare hvorfor det kan vaere behageligt, men det er det for en hel del mennesker baede maend og kvinder (ja der er kvinder der ogsaa kan lide at blive gaaet paa).

  Der er faktisk kaempe kommunities paa nettet hvor “Trampling” bliver dyrket baade paa amatoer niveau og professionelt.

  • Poul Nielsen

   Jeg får nøjagtig den behandling du beskriver,ca 1 gang om måneden på en klinik.Jeg nyder også at ligge nøgen på ryggen,og blive brugt som gulvtæppe uden grænser.
   Det er en dyr fornøjelse,men virkelig dejligt, at der findes forstående piger som vil opfylde denne mærkelige lyst.
   VH:Poul

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>