browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hvornår er det rufferi

Posted by on 8. december 2011

Det har altid undret mig, hvordan politiet har kunne skelne mellem hvad der er ulovlig “rufferi” og hvad der er lovlig forretning og samarbejde.

Jeg kan jo observerer, at EB – som tjener mange penge på at annoncerer for sexarbejderne, Skat som også kræver del i de penge vi tjener på lagnet, taxichaufføren der bliver betalt for at fragte os fra A til B og revisoren der har nogle horrible høje takster for at lave vores regnskab – ikke bliver anklaget for rufferi.

Det gør derimod telefondamen der får penge af os for at tage telefonen og klinikudlejeren vi skal betale husleje til og chaufføren vi selv har ansat.

Jeg er nået frem til, at hvis man driver en forretning der også servicerer andre end ludere – så går man fri.

Det passer også fint med rufferilovens idioti. Før 1999 var det nemlig ulovligt at sælge sex hvis man havde sexarbejdet som fuldtidsjob, men lovligt hvis man havde andet hovederhverv

I 1999 ophævede man så den tåbelig lov for luderne, men resten af rufferiloven skulle forblive som den har været i over 100 år.

Så hvis bare sexarbejderne kun er en mindre del af dit kundegrundlag – er alt i orden. Men er dine eneste kunder, sexarbejderne – da er rufferiloven løs

3 Responses to Hvornår er det rufferi

 1. Sofo von Sofos

  Jeg er også forvirret over rufferiloven. Er alle bordeller i landet reelt ulovlige? Hvis ja, hvorfor griber politiet ikke ind? De er jo nemme at finde.

 2. Luder

  Rufferiparagrafferne er ulogiske og konstrueret på baggrund af følelser. Håndhævelsen af dem har derfor været inkonsistent, uregelmæssig og i lange tider har de slet ikke været i brug.

  Men de er nyttige for politiet hvis de f.x pludselig skal “vise resultater” og opfylde en kvote på …. lad os sige 52 sigtelser http://www.dansk-politi.dk/Page-635.aspx?ProductID=PROD2404&PID=4238&groupid

 3. Cecilie

  Mit indtryk er at politiet har holdt mange bordeller i ‘mente’, som noget man pludselig kan bestemme sig for er ulovligt, hvis man skal opfylde en kvote som Luder nævner. De giver uformel-forklædt-som-formel tilladelse til bordeldriften, tjekker stedet en gang imellem uden at anholde nogen, og raserer og anholder så pludselig for fuld knald. Det er noget af det værste ved de manglende rettigheder for sexbranchen, synes jeg – at man ikke kan vide om man p.t. gør noget, politiet måske i morgen i al hemmelighed beslutter er ulovligt. Man kan ikke vide om man er i fare for at blive anholdt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>