browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Professionel uprofessionel

Posted by on 6. december 2011

ahhh – når virkeligheden brutalt ramler ind i den lille bobbel af sex, leg og lyst som er mit arbejde.

I går måtte jeg aflyse et par sene aftaler for at tage hjem og passe et barn.

Men det er også sådan noget jeg kan. Det er i grunden ikke særlig professionelt, men jeg tænker, at det er derfor, eller en af årsagerne til, at mit arbejder er så specielt.

Jeg regner mig for professionel, men jeg er i en profession, hvor det at være uprofessionel, amatør og novice er en dyd

Der er et eller andet over sex der ønsker, at man er tilstede som et helt menneske, for at det skal blive helt godt.

Men “hele mig” er ikke kun godt. Hele mig indbefatter også travlhed, uorganiserthed, glemsomhed, ligegyldighed, nedrighed, kedafhed, sårethed og jalousi. Og meget mere, men jeg ser ingen grund til at være for hård ved mig selv ved at udpensle det

Jeg prøver at balancerer, men må for mit eget og andres helbred alligevel vægte den professionelle del lidt højere. En gang imellem tipper det den anden vej. Det er når jeg er rigtig god. Men jeg tror ikke altid det bliver værdsat, på trods af at det bliver efterspurgt

Det her er noget jeg tænker en del over – men jeg har ikke tænkt færdigt. Der er specielle episoder jeg hænger mine tanker op på og når du ikke kender episoderne, så kommer mine tanker her til at lyde lidt frit svævende. Eller også hægter du dem op på egne episoder, med fare for at misforstå.

Nå, skidt med det – jeg kommer til episoderne senere. Men ikke i dette indlæg

Billede af Jason Atomic

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>