browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: januar 2012

Sure gamle mænd

“Stå stille for helvede!!!” brølede han bagved mig.  Jeg løftede det ene øjebryn til mit spejlbillede overfor. “Du skal ikke flytte dig” kom det fra ham, og han tog et fastere greb om mine hofter. “nej, nej” mumlede jeg, men havde lyst til at brokke mig lidt tilbage, at det havde jeg heller ikke tænkt … Continue reading »

Categories: Ikke kategoriseret | Leave a comment

At trampe

om 1 times tid får jeg besøg af en mand, som gerne vil jokkes på. Først med sko og derefter med bare fødder. Ideen er, at jeg betragter ham som en forhøjning af gulvet. Jeg går hen over ham. Jeg ænser ham ikke. Hvis hans ansigt ligger der hvor jeg har tænkt mig at træde, … Continue reading »

Categories: kunder | 4 Comments

En stille mand

Det var en jeg ikke kendte på forhånd, men han havde booket tid. “Nå, hvad kan vi så finde på” sagde han, da han havde slængt sig i min lænestol. Jeg smilede hjerteligt (håber jeg) og forklarede, at den stod på dansk og fransk medmindre han havde bestilt noget andet forud. “Ja så, jamen så … Continue reading »

Categories: kunder | 1 Comment