browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ikke kategoriseret

Ud af kroppen oplevelse

Uhh en sløj dag. Hvem kan også blive liderlige sådan en kold dag. Jeg sidder og følger lidt med i kommentarene på EB. Ærgrer mig over at så få forholder sig til teksten og i stedet ryger direkte over i lykkelig luder/ tvungen omsorgssvigtet offer vrøvleriet. Det skyldes et par damer som er vrede over … Continue reading »

Categories: Ikke kategoriseret | 3 Comments

Sure gamle mænd

“Stå stille for helvede!!!” brølede han bagved mig.  Jeg løftede det ene øjebryn til mit spejlbillede overfor. “Du skal ikke flytte dig” kom det fra ham, og han tog et fastere greb om mine hofter. “nej, nej” mumlede jeg, men havde lyst til at brokke mig lidt tilbage, at det havde jeg heller ikke tænkt … Continue reading »

Categories: Ikke kategoriseret | Leave a comment

Hvornår er det rufferi

Det har altid undret mig, hvordan politiet har kunne skelne mellem hvad der er ulovlig “rufferi” og hvad der er lovlig forretning og samarbejde. Jeg kan jo observerer, at EB – som tjener mange penge på at annoncerer for sexarbejderne, Skat som også kræver del i de penge vi tjener på lagnet, taxichaufføren der bliver … Continue reading »

Categories: Ikke kategoriseret | 3 Comments