browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Author Archives: Luder

Det jeg synes er smukt …

I dette indlæg anmelder jeg filmen “Irina Palm – Nattens røde lygter” Jeg skrev om en scene jeg specielt blev facineret af “Den smukkeste scene er da man i fugleperspektiv ser den ene mand efter den anden stå klinet op ad Maggies Glory hul. Scenen viser, at det er forskellige mænd, den viser sårbarheden i … Continue reading »

Categories: anmeldelse, sexarbejde | 9 Comments

Ud af kroppen oplevelse

Uhh en sløj dag. Hvem kan også blive liderlige sådan en kold dag. Jeg sidder og følger lidt med i kommentarene på EB. Ærgrer mig over at så få forholder sig til teksten og i stedet ryger direkte over i lykkelig luder/ tvungen omsorgssvigtet offer vrøvleriet. Det skyldes et par damer som er vrede over … Continue reading »

Categories: Ikke kategoriseret | 3 Comments

Sure gamle mænd

“Stå stille for helvede!!!” brølede han bagved mig.  Jeg løftede det ene øjebryn til mit spejlbillede overfor. “Du skal ikke flytte dig” kom det fra ham, og han tog et fastere greb om mine hofter. “nej, nej” mumlede jeg, men havde lyst til at brokke mig lidt tilbage, at det havde jeg heller ikke tænkt … Continue reading »

Categories: Ikke kategoriseret | Leave a comment

At trampe

om 1 times tid får jeg besøg af en mand, som gerne vil jokkes på. Først med sko og derefter med bare fødder. Ideen er, at jeg betragter ham som en forhøjning af gulvet. Jeg går hen over ham. Jeg ænser ham ikke. Hvis hans ansigt ligger der hvor jeg har tænkt mig at træde, … Continue reading »

Categories: kunder | 4 Comments

En stille mand

Det var en jeg ikke kendte på forhånd, men han havde booket tid. “Nå, hvad kan vi så finde på” sagde han, da han havde slængt sig i min lænestol. Jeg smilede hjerteligt (håber jeg) og forklarede, at den stod på dansk og fransk medmindre han havde bestilt noget andet forud. “Ja så, jamen så … Continue reading »

Categories: kunder | 1 Comment

Er ½ time 30 min?

Potentiel kunde sms’er: “er du sådan en der hænger dig meget i tiden, hvis jeg nu booker ½ time?” Retskaffen luder sms’er tilbage: “Ja, jeg går meget op i, at du får den tid du har betalt for” Knap så potentiel kunde: “vil det sige at ½ time er 30 min. præcis?” Fnisende luder: “ja … Continue reading »

Categories: sms'er | 6 Comments

Voldelige kunder

Når jeg bliver interviewet om mit job bliver jeg næsten altid spurgt om farlige voldelige kunder. Om jeg har været udsat for noget og hvis jeg er flink fortæller jeg om de eneste 2 gange hvor jeg et kort øjeblik blev nervøs for at få et par på hovedet.   Inspireret af en fortælling fra … Continue reading »

Categories: kunder | 2 Comments

Hvornår er det rufferi

Det har altid undret mig, hvordan politiet har kunne skelne mellem hvad der er ulovlig “rufferi” og hvad der er lovlig forretning og samarbejde. Jeg kan jo observerer, at EB – som tjener mange penge på at annoncerer for sexarbejderne, Skat som også kræver del i de penge vi tjener på lagnet, taxichaufføren der bliver … Continue reading »

Categories: Ikke kategoriseret | 3 Comments

Professionel uprofessionel

ahhh – når virkeligheden brutalt ramler ind i den lille bobbel af sex, leg og lyst som er mit arbejde. I går måtte jeg aflyse et par sene aftaler for at tage hjem og passe et barn. Men det er også sådan noget jeg kan. Det er i grunden ikke særlig professionelt, men jeg tænker, … Continue reading »

Categories: sexarbejde | Leave a comment

Moral

På mit lille bordel er der lydisoleret. Det er i stueplan. Mine naboer hverken hør eller ser mine kunder. Men de ved hvad der foregår. Jeg har haft dem nede og se mit bordel og jeg mødes med dem til ejerforeningsmøder hvor der er en god stemning. Undtagen, når den ældre overbo som bor 2 … Continue reading »

Categories: moral | 6 Comments